Нардеп-колаборант Ковальов показався в мережі після замаху. Поки що живий

Постраждалого в результаті замаху 22 червня нардепа-колаборанта від Херсонщини Олексія Ковальова нарешті показали на загал. Таким чином, ще раз підтверджено, що замах відбувся.

Відео з нардепом на лікарняному ліжку опублікувало російське агентство “РИА Новости” в четвер, 30 червня.

Ковальов заявив, що його підірвали українські “диверсанти”.

“Щодо мене, на мою думку, було здійснено диверсію спецслужбами України щодо громадянина України. Я живий, здоровий, планую приступити до своїх прямих функціональних зобов’язань з понеділка. Мене не залякали, і я планую далі працювати, залишатися з людьми. Відповідно, я далі працюватиму на своєму виборчому окрузі до закінчення своїх повноважень у 2023 році. Вважаю, ті мої недруги, ті хто планував цю диверсію – не дочекаєтеся”, – сказав він.

Як писала “Новинарня“, 22 червня в мережі заявили про ліквідацію нардепа-колаборанта Ковальова. Того ж дня начальник Головного управління розвідки МОУ Кирило Буданов підтвердив, що автомобіль нардепа-колаборанта Ковальова було підірвано.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 127 – 30.06.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна