У Десні ворожа ракета знищила пам’ятник загиблим радянським воїнам

Ворожа ракета “денацифікувала” в селищі Десна на Чернігівщині пам’ятник радянським солдатам, загиблим у Другій світовій війні.

Відповідне відео 25 червня поширюють українські телеграм-канали.

Із зафіксованих наслідків ракетної атаки можна зробити висновок, що пам’ятник радянським солдатам у Десні розтрощений і відновленню не підлягає.

Як повідомляла “Новинарня“, над ранок 25 червня росіяни завдали ракетного удару по смт Десна в Чернігівському районі, де розташований 169-й навчальний центр Сухопутних військ ЗСУ.

Як інформувала “Новинарня“, в соцмережах та офіційних структурах за підсумками нічних і ранкових повітряних тривог повідомили про вибухи внаслідок ракетних обстрілів по військових об’єктах у Чернігівській, Житомирській, Київській, Львівській, Хмельницькій, Миколаївській областях та ін. Ракетні пуски відбувалися переважно з території Білорусі. Активно працювала протиповітряна оборона ЗСУ.

Читайте також:
Ворог завдав ракетних ударів по північних областях, зокрема по військовому селищу Десна


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна