“Найкращі світові приклади”: розроблено першу частину довідника з відновлення міст України

Розроблено першу частину довідника з відновлення міст України, у ньому буде зібрано найкращі світові приклади якісних громадських просторів і описано правила їх створення.

Про це у вівторок, 7 червня, повідомив заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко під час брифінгу.

“Близько місяця тому я анонсував розробку довідника з відновлення міст. Українські архітектори, планувальники, дослідники, дизайнери й інженери запропонували на волонтерських засадах розробити довідник, у якому буде зібрано найкращі світові приклади якісних громадських просторів та описано правила їх створення. На сьогодні вже готова перша частина довідника”, – цитує Тимошенка агентство “Інтерфакс”.

За його словами, в готовій частині довідника зібрано типові елементи профілів вулиць для пішоходів, велосипедистів, громадського транспорту й автомобілів. Описано об’єкти, що розміщуються на вулицях.

Читайте також:
У Єврокомісії назвали суму, яка потрібна Україні на відновлення знищеної Росією інфраструктури

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна