У Десні на Чернігівщині від авіаудару росіян загинули 87 людей, – Зеленський

Після авіаудару по селищу Десна в Чернігівській області, завданого російською армією 17 травня, під уламками знайшли тіла 87 загиблих.

Про це в понеділок, 23 травня, повідомив президент України Володимир Зеленський під час Всесвітнього економічного форуму, передає “Українська правда”.

“Сьогодні ми закінчили роботи на Десні. На жаль, статистика така: сьогодні в Десні під уламками 87 жертв. 87 трупів, жертв, убитих – без цих людей уже буде майбутнє України”, – сказав глава держави.

Ці дані Зеленський озвучив онлайн перед Всесвітнім економічним форумом, що проходить у швейцарському Давосі, відповідаючи на запитання, яким він бачить майбутнє України.

Він зазначив, що як президент країни, яка воює, думає про сьогодення України і про те, скільки людей гине щодня.

Як відомо, в селищі Десна Чернігівського району базується 169-й навчальний центр “Десна” імені князя Ярослава Мудрого – військова частина Сухопутних військ Збройних сил України, що спеціалізується на підготовці особового складу для СВ ЗСУ.

17 травня російські військові завдали ракетного удару по цьому селищу.

Читайте також:
Зґвалтування дитини і мародерство: розвідка оприлюднила розмови окупантів про злочини армії РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна