Через підриви переправи на Сіверському Донці росіяни втратили понад 70 одиниць техніки і тікали вплав, – ЗМІ

Російські окупанти за 4 дні безуспішних спроб переправи через Сіверський Донець втратили понад 70 одиниць техніки та два батальйони піхоти з інженерами.

Про це повідомляє InformNapalm.

“Сьогодні вдень, 12 травня, рашисти спробували евакуювати десант ЗС РФ, який потрапив у пастку. Той, який два дні тому зміг переправитися через Сіверський Донець, але розпорошився під ударами артилерії ЗСУ. Рашисти навели черговий понтон та очікувано отримали прильоти на переправі. Після того, як знищили переправу для евакуації, рашисти покидали техніку і вплав перепливли річку”, – розповіли у волонтерській спільноті.

В InformNapalm кажуть – найбільші втрати понесла російська 74-а ОМСБр (в/ч 21005). Її військові брали участь в агресії проти України з 2014 року.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна