Кремль зреагував на ідею щодо приєднання Херсонщини до РФ

Прессекретар Кремля Дмитро Пєсков заявив, що приєднання окупованої Херсонської області має відбутися “легітимно, як це було з Кримом”.

Про це у середу, 11 травня, пише російське агенство РИА Новости“.

“Безумовно, бути чи не бути такому зверненню (про приєднання регіону до Росії), мають вирішувати жителі Херсонської області – це перше. І визначати свою долю теж мають жителі області. Звичайно, це питання має бути чітко і ретельно вивірене та оцінене юристами та правовиками, тому що, звичайно, подібні доленосні рішення повинні мати абсолютно чітке юридичне підґрунтя, бути абсолютно легітимними, як це було з Кримом”, – сказав речник Путіна.

Нагадаємо, що призначені окупантами так звані влади Херсонської військово-цивільної адміністрації заявили, що проситимуть президента Росії Володимира Путіна включити Херсонську область до складу РФ.

Читайте також:
Колаборанти хочуть просити Путіна включити Херсонщину до складу Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна