На Запоріжжі знищено міст, через який окупанти постачали зброю та пальне з Криму

У Запорізькій області знищили міст, через який російські загарбники постачали зброю та пальне з тимчасово окупованого Криму.

Про це вдень у четвер, 28 квітня, повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

“Сьогодні близько 8 ранку ранку відбулася самоліквідація залізничного мосту в Якимівці Мелітопольського району. Через цей міст окупанти постачали зброю та паливо з Криму”, – написав він.

“За словами місцевих жителів, у орків розпочалася паніка. Міст був оточений. Російські військові уважно оглядають усі машини, перевіряють усіх велосипедистів, пішоходів”, – пише місцеве видання “РІА-Мелітополь”.

Нагадаємо, за даними української розвідки, у період із 20 березня по 12 квітня в тимчасово окупованому російськими військовими Мелітополі Запорізької області сили опору ліквідували щонайменше 70 загарбників.

Читайте також:
Окупанти змушують персонал Запорізької АЕС повісити на станції портрет Путіна

Під Мелітополем окупанти замінували підступи до заповідника Кам’яна могила

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.