Росіяни випустили через кордон по Сумщині понад пів сотні мін

Російські війська влаштували черговий провокаційний обстріл із мінометів через кордон. Цього разу обстріляли Есманську громаду на Сумщині.

Про це ввечері в середу, 27 квітня, повідомив голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.

Есманська громада. Росія знову провокаційно обстрілює наші території з мінометів. Понад пів сотні прильотів за останні пів години. Втрати уточнюються”, – написав голова області в телеграмі.

У Держприкордонслужбі підтвердили інформацію щодо провокаційних обстрілів.

“Із території Росії ворог випустив півсотні мін по Сумщині. Близько 22-ї години 27 квітня прикордонники зафіксували мінометний обстріл української території з боку російського села Троєбортне. Близько 50 мін розірвалися на околиці одного з сіл у Шосткинському районі Сумської області”, – зазначили в ДПСУ.

Нагадаємо, попереднього разу 25 квітня росіяни обстріляли одразу кілька ділянок поруч із кордоном у Сумській області, а перед тим 23 квітня вчетверте після відступу били по території Чернігівщини.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна