На Банковій прокоментували вибухи в трьох областях РФ

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк назвав “абсолютно природним процесом” та “божественним втручанням у справи грішників” вибухи у Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях РФ.

Як передає “Новинарня“, про це він заявив уранці в середу, 27 квітня, у телеграмі.

“Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово нищити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться.

І тому роззброєння бєлгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока”, – вважає Подоляк.

За його словами, тепер Бєлгородська, Воронезька та Курська області Росії також “починають активно вивчати таке поняття, як “демілітаризація””.

Подоляк зазначив, що великі паливні склади та склади боєприпасів у РФ горять і вибухають з різних причин.

“Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі”, – підсумував радник голови ОП.

Читайте також:
За добу ЗСУ збили сім повітряних цілей ворога

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна