Артилерія 24 омбр продовжує навалювати окупантам на Луганщині. ВІДЕО

24-та окрема механізована бригада імені Короля Данила продовжує виконувати завдання за призначенням у Луганській області.

Журналісти Стас Кухарчук і Сергій Дубінін 9 квітня надали “Новинарнівідео, на якому показано, як у ці дні працює самохідний артилерійський дивізіон САУ (самохідних артустановок) 24 омбр.

“Королівські піхотинці” перебувають у доброму гуморі, жартують. Вони розповідають про те, що ведуть контрбатарейну боротьбу, обстрілюють передній край піхоти російських окупантів і вміло маневрують між відпрацюваннями.

“Вúходи, прихóди – якось уже й не помічаєш, стало вони звичкою. Стрельнули ми по них – стрельнули вони по нас. І так постійно, – каже один з артилеристів у САУ. – Тільки ми не ховаємося в житлових будинках, за мирними жителями. А стоїмо в полі. Хай вилазять на поле – будем воювати!”

Читайте також:
Воїни 24 омбр показали, як гарно палають боєкомплекти окупантів на Луганщині. ВІДЕО

Луганщина: 24 омбр в паузі між виснажливими боями. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.