МОУ зреагувало на кремлівську заяву про “Євразію від Владивостока до Лісабона”

У Міністерстві оборони України зреагували на заяву заступника секретаря Ради безпеки Росії Віктора Медведєва про те, що мета РФ, буцімто, це “Євразія – від Владивостока до Лісабона”.

Свою точку зору висловила під час брифінгу у четвер, 7 квітня, заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

“Компромісів зі злом не може бути. Не ховайте голову у пісок. Сьогодні третій президент Росії Мєдвєдєв заявляє, що їхні плани це Євразія – від Владивостока до Лісабона. Так от я хочу вам сказати: це означає –  буде БУЧА від Владивостока до Лісабона”, – написала Маляр на ФБ за підсумками спілкування із пресою.

Нагадаємо, що раніше Медвєдєв заявив, що мета Росії – змінити свідомість українців та створити “відкриту Євразію від Лісабона до Владивостока”.
“Президент Росії Володимир Путін твердо поставив мету демілітаризації та денацифікації України. Ці складні завдання не виконуються одномоментно. І вони вирішуватимуться не лише на полях битв. Змінити криваву та повну брехливих міфів свідомість частини нинішніх українців – найважливіша мета. Ціль в ім’я спокою майбутніх поколінь самих українців та можливості нарешті збудувати відкриту Євразію – від Лісабона до Владивостока”, – сказав він.

Читайте також:
США, ЄС і G7 вводять санкції проти дочок Путіна, сімʼї Лаврова, “Сбербанку” та “Альфа-банку”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна