Втікаючи з Тростянця, Кантемировська дивізія залишила “холодноярцям” смішне “послання”

Кантемировська дивізія ЗС РФ, яка була розгромлена на Сумщині і втекла на територію Росії, виявляється, залишила на стіні в Тростянці “послання” своїм кривдникам – 93-й механізованій бригаді ЗСУ “Холодний Яр”. Мовляв, “чекали від вас більшого”.

Відповідне фото 3 квітня поширила пресофіцер 93 омбр Ірина Рибакова.

“Втікаючи з Тростянця, штопані залишили нам “посланіє”. Мабуть, здивувалися, що не вмерли”, – прокоментувала Рибакова.

Передісторія

Як інформувала “Новинарня“, 26 березня українські війська повідомили, що звільнили місто Тростянець Сумської області, яке з початку місяця утримувала “еліта” російських сухопутних військ – Кантемировська танкова дивізія.

Пресслужба Сухопутних військ ЗСУ з посиланням на ГУР Міноборони повідомляла, що через розгром російських підрозділів у районі Тростянця застрелився командир 13-го танкового полку, який входить до складу Кантермировської дивізії ЗС РФ. Командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя було знято з посади.
У Сухопутних військах не виключили, що втеча російської армії з Тростянця стала останньою краплею, і далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами.

Читайте також:
“Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися”: в ГУР розповіли про бій свого спецзагону за села під Києвом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна