РосТБ зупинило трансляцію матчу бундесліги через гасла на підтримку України. ВІДЕО

Росіяни наздоганяють себе санкціями навіть там, де Європа наразі з ними співпрацює.

Так, на території РФ ще дозволені трансляції матчів німецької футбольної бундесліги. Але канал “Матч ТВ” сам припинив показ гри “Боруссія” – “РБ Лейпциг”, коли з’ясувалося, що на рекламних щитах на стадіоні в Дортмунді відображаються гасла на підтримку України у війні проти російських агресорів.

Трансляцію було припинено на 13-й хвилині матчу, що відбувався 2 квітня.

Перед цим у кадр постійно потрапляли великі написи “Stop War” та “Stand with Ukraine” на плазмових носіях навколо футбольного поля.

“На жаль, ми повинні перерватися, перервати нашу трансляцію з незалежних від нас причин. Прийнято вважати, що футбол – поза політикою, але в німецькій бундеслізі, на жаль, не завжди дотримуються цього правила. Прошу вибачення, ми перериваємо трансляцію”, – заявив коментатор поєдинку.

Варто нагадати, що раніше цей самий канал цензурував трансляцію матчів англійської прем’єр-ліги, коли після забитого голу Андрія Ярмоленка вболівальники на трибунах демонстрували прапори і плакати на підтримку України – замість них росіяни вставляли старі “аполітичні” кадри.

Читайте також:
Футболіст Ярмоленко допоміг українським розвідникам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна