Унаслідок обстрілу цивільної інфраструктури Чернігова 14 березня загинули 10 людей

Унаслідок артобстрілу Чернігова російськими окупантами 14 березня загинули щонайменше 10 осіб. Прокуратура порушила справу за цим фактом.

Про це повідомила пресслужба Офісу генерального прокурора.

За процесуального керівництва Чернігівської обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

“За даними слідства, 14 березня російські загарбники вкотре обстріляли житлові будинки та інфраструктуру міста Чернігова. За попередньою інформацією, внаслідок обстрілів загинуло 10 людей”, – ідеться в повідомленні.

Важкою артилерією збройних сил РФ пошкоджено будівлю Національного університету “Чернігівська Політехніка”, ринок “Привокзальний”, оптово-роздрібну базу, декілька житлових будинків, насосну станцію комунального підприємства “Чернігівводоканал”, адміністративну будівлю акціонерного товариства “Чернігівгаз” та чотири транспортні засоби.

Читайте також:
Рашисти вдарили з міномета по евакуаційній колоні з Гостомеля, є жертви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна