ГУР МОУ створило спецпідрозділ Інтернаціонального легіону

При Головному управлінні розвідки МОУ створено спеціальний підрозділ Інтернаціонального легіону, і він уже розпочав виконання бойових завдань щодо протидії російській агресії.

Про це після 13-ї години в понеділок, 7 березня, повідомила пресслужба ГУР Міноборони в телеграмі.

“Сьогоднішня війна ведеться не лише проти України, а й проти всього вільного світу, проти правового устрою людства, що головною умовою миру визначає право націй і країн на свободу і самовизначення, недоторканність територіальних кордонів держав. Злочинний путінський режим вирішив повторити долю Гітлера і Третього Рейху: вдався до тотальної загарбницької війни з масовим вбивством цивільного населення”, – зазначив начальник ГУР МОУ бригадний генерал Кирило Буданов.

В Управлінні нагадали, що Україна продовжує формування з іноземців Інтернаціонального легіону оборони України. На сьогодні виявили бажання стати до його лав добровольці і ветерани з 52 країн світу. Їхня кількість вже перевищила 20 тисяч. Це переважно досвідчені бійці, які брали участь у багатьох миротворчих кампаніях у різних куточках світу.

Поповнення підрозділу Інтернаціонального легіону при ГУР МО України триває.

Читайте також:
Як приєднатися до Інтернаціонального легіону оборони України: поради для іноземних добровольців

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна