Росіяни вдарили ракетами по Краматорську, є загиблі, поранені

Щонайменше двоє загиблих та велика кількість поранених – наслідок ранкового обстрілу росіянами житлових багатоповерхівок у Краматорську на Донеччині.

Про це о 15-й годині повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко.

“Під вогонь окупантів потрапила низка будинків по бульвару Краматорський, найбільше постраждали номери 24, 18, 18-А, 21 та 15.
Зараз на місці працюють правоохоронці та експерти, встановлюючи точну кількість загиблих та поранених.
Постраждалим людям надають допомогу медики. За потреби – госпіталізують”, – ідеться в дописі.

“Фахівці не дали ще остаточного висновку, яка саме зброя була застосована. Орієнтовно, йдеться про крилату ракету – на кшталт такої, яку збили вчора поблизу Краматорська наші сили ППО”, – додав Кириленко.

Трохи раніше голова ОДА/ВЦА/ОВА розповів, що всі населені пункти від Вугледара до Бердянська невдовзі залишаться без газу, адже окупанти пошкодили магістральний газопровід Донецьк-Маріуполь. Щоб усунути неконтрольований витік природного газу, фахівці Краматорського ЛВУМГ ТОВ “Оператор ГТС України” перекрили крановий вузол на зазначеному газопроводі в районі Вугледара.

Читайте також:
Буча і досі заблокована. Цивільне населення відрізане від можливості покинути місто

Наслідки російського авіаудару по Коростеню – великі руйнування, загиблі й поранені. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна