Наслідки російського авіаудару по Коростеню – великі руйнування, загиблі й поранені. ВІДЕО

Внаслідок нічного ракетного удару російських військ по місту Коростень Житомирської області одна людина загинула та двоє отримали поранення.

Про це 6 березня повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

“Внаслідок ракетного удару по приватному сектору у місті Коростень загинула 1 особа та 2 травмовані. Зруйновано 10 приватних житлових будинків із подальшим горінням однієї будівлі. Врятовано 5 дітей із підвального приміщення”, – йдеться в повідомленні.

До рятувальних робіт від ДСНС залучено 11 осіб та дві одиниці техніки.

Як уточнив радник глави МВС Антон Геращенко, серед поранених – дитина.

“3-річному хлопчикові відірвало ногу. За його життя борються лікарі”, – зазначив Геращенко, поширивши фото з місця події.

Крім того, мер міста Володимир Москаленко в ефірі національного телемарафону розповів, що одна 300-кілограмова ракета не розірвалася та є небезпечною.

Водночас ДСНС інформує про результати ракетного удару по приватному сектору у місті Овруч Житомирської області: там зруйновано 15 житлових будинків, п’ять із них – повністю. За даними рятувальників, попередньо жертв і постраждалих в Овручі немає.

Читайте також:
На виїзді з Ірпеня окупанти розстріляли цивільних, що евакуювалися; троє загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна