Рашисти завдали ракетних ударів по житлових будинках Чернігова. ФОТО

Після полудня 3 березня російські війська завдали потужного ракетного удару по житлових будинках у Чернігові, який тримає оборону.

Серію фото з місця події поширив канал радника глави МВС Антона Геращенка.

На світлинах видно сильні руйнування кількох багатоповерхівок:

Відео:

“Твари. Русские твари”, – прокоментував у ФБ голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус, поширивши ще одне фото руйнувань житлового будинку:

ДОПОВНЕНО. Телеграм Чернігівської ОДА: “Чимало багатоквартирних будинків пошкоджені, вибиті вікна, пошкоджено стіни, покрівлі, балкони, подекуди знищені стіни і перекриття.
Поблизу немає жодних військових об’єктів. Поруч знаходяться лікарні, декілька шкіл та дитсадків, десятки багатоповерхівок.
На місці працюють рятувальники. Інформація про жертв та постраждалих уточнюється”.

Станом на 15:00 відомо про 9 загиблих від авіанальотів.

Раніше посадовець із Чернігова в ефірі національного телемарафону повідомив, що внаслідок ворожих обстрілів у місті багато загиблих і поранених, яким немає можливості надавати допомогу.

Нагадаємо, раніше цього дня президент Володимир Зеленський заявив, що ракетно-бомбові удари Росії по українських містах – це визнання, що російські війська не змогли зробити нічого суттєвого на землі.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 8 – 03.03.2022 ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна