Під час обстрілу Харкова загинула співробітниця СММ ОБСЄ

Внаслідок обстрілу Харкова російськими військами загинула співробітниця Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Марина Феніна.

Про це повідомляє сайт ОБСЄ.

Зазначається, що жінка загинула 1 березня.

2 березня біля штаб-квартири ОБСЄ у Відні на знак жалоби вивісили чорний прапор.

Марину вбили, коли вона доставляла припаси для своєї родини в місті, яке стало зоною бойових дій. У Харкові та інших містах і селищах України артилерійські снаряди і ракети вражають житлові будинки та центри міст, убиваючи та завдаючи поранень невинним мирним жителям – жінкам, чоловікам і дітям”, – зазначили в ОБСЄ.

“Попри неодноразові заклики всієї міжнародної спільноти ОБСЄ, неспровокована воєнна операція проти України триває. Ми рішуче засуджуємо посилення обстрілів у міських центрах, що спричиняють загибель та поранення мирного населення, і повторюємо наш заклик до Російської Федерації негайно припинити бойові дії і перейти до змістовного діалогу”, – додали в організації.

Читайте також:
Російська армія обстріляла Харків із “Градів”. ВІДЕО

У ПС розповіли, як росіяни обстріляли Харків із бомбардувальника-ракетоносці Ту-22М3

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна