У регіонах у рамках дії закону про НС створять обласні штаби, – Тимошенко

У період дії надзвичайного стану в Україні на місцях діятимуть обласні оперативні штаби.

Про це у середу, 23 лютого, повідомив заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко.

“В областях діятимуть оперативні штаби під головуванням голів ОДА. До складу штабів входитимуть представники військових, органів системи МВС, міські голови, керівники органів місцевого самоврядування. Всі керівники областей перебувають на своїх робочих місцях і працюють 24/7”, – написав Тимошенко в соцмережі Facebook за підсумками селекторної наради в середу.

Він уточнив, що комендантська година на територіях областей і міст не впроваджуватиметься доти, доки не буде ухвалено відповідне рішення.

Також у період дії режиму надзвичайного стану буде встановлено посилений контроль в’їздів і виїздів із території міст і областей, може обмежуватися рух транспортних засобів і здійснюватися їх огляд, буде заборонено проведення масових заходів і мітингів.

Читайте також:
В Україні введуть надзвичайний стан: що він передбачає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна