МВС проводить навчання з протидії агресорам на Херсонщині, Зеленський присутній

У Херсонській області, поблизу адмінмежі з окупованим РФ Кримом, розпочалися тактико-спеціальні навчання підрозділів МВС. За демонстрацію дій силовиків на місці спостерігає президент Володимир Зеленський.

Про це в суботу, 13 лютого, повідомляє “Укрінформ“.

Тактико-спеціальні навчання відбуваються на території селищ Каланчак та Новоолексіївка, об’єктах, що перебувають у критичній близькості до адмінмежі з ТОТ АР Крим.

Відповідно до легенди навчань, правоохоронці відпрацьовують реагування на факти незаконного перетину пунктів пропуску, спробу знищення дамби, яка блокує постачання води у Крим, звільнення захоплених адмінбудівель, ліквідацію збройних груп.

На фото видно також інсценування протестних маніфестацій під абстрактними (синіми) прапорами.

До навчань залучено понад тисячу правоохоронців – це співробітники Нацполіції, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, військовослужбовці Нацгвардії, курсанти, а також спецтехніку, зокрема гелікоптерну групу.

За навчаннями спостерігають понад 50 іноземних та українських журналістів.

Нагадаємо, в цей час на полігонах по всій території України тривають військові командно-штабні навчання “Заметіль-2022”.

Читайте також:
Західні ЗМІ з посиланням на Байдена і ЦРУ “призначили” конкретну дату нападу Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна