Військові ЗСУ долучилися до святкування Дня Соборності на Луганщині й Донеччині. ФОТО

На Донеччині та Луганщині відбулися урочистості напередодні Дня Соборності України, який відзначається 22 січня.

Заходи відбувалися в більшості населених пунктів Луганської і Донецької областей, повідомляє пресцентр командування ООС.

Фото: мобільна пресгрупа “Північ”

Зокрема, в Сєвєродонецьку воїни оперативно-тактичного угруповання “Північ” спільно з місцевими мешканцями долучилися до масової акції “Ланцюг єднання” в центральному сквері міста.

Фото: мобільна пресгрупа “Північ”

У Луганському обласному академічному українському музично-драматичному театрі відбулося нагородження захисників та захисниць України державними нагородами та відзнаками місцевих органів влади.

Серед нагороджених знаком пошани Луганської обласної державної адміністрації “Захиснику Луганщини” був заступник командира однієї з окремих мотопіхотних бригад підполковник Олександр.

Фото: мобільна пресгрупа “Північ”

“Для мене є великою честю отримати цю регіональну нагороду. На Луганщині я не вперше перебуваю на ротації, тому цей регіон уже став рідним”, — зізнався підполковник.

Читайте також:
На День Соборності в Києві анонсують світовий ланцюг єднання під гаслом #СкажиУкраїніТак

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна