В Україні стрімко зростає кількість випадків COVID-19, – нарада в ОП

 

В Україні зростає рівень захворюваності на COVID-19. Минулого тижня захворіли удвічі більше людей, ніж попереднього.

Про це інформує пресслужба глави держави після селекторної наради під головуванням президента Володимира Зеленського, яка відбулася в понеділок, 17 січня.

“За інформацією Кабінету Міністрів, минулого тижня спостерігалося стрімке збільшення кількості нових хворих на COVID-19 – тижнева кількість виявлених випадків зросла майже вдвічі: 55 тисяч минулого тижня проти 28 тисяч позаминулого”, – ідеться в повідомленні.

Зазначається, що кількість активних випадків хвороби збільшилася до 105 тисяч (порівняно з 93 тис. осіб тижнем раніше). Госпіталізовано майже 11 тис. громадян.

В уряді нагадали, що через перевищення коефіцієнту виявлених хворих Івано-Франківська та Сумська області сьогодні перебувають в “помаранчевій” зоні епідемічної небезпеки, решта областей – у “жовтій” зоні.

За прогнозами, в Україні очікується подальше зростання кількості недужих, так само як і в інших країнах, зокрема європейських.

Як писала “Новинарня“, за минулу добу, неділю 16 січня, в Україні виявили 5 072 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19.

Читайте також:
В ЗСУ помітно зростає число “ковід”-хворих. Але завдяки вакцинації немає смертей

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна