Головнокомандувач ЗСУ Залужний відвідав штаб-квартиру НАТО

Під час візиту до штаб-квартири НАТО Головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний провів зустріч із начальником Генерального штабу Збройних сил Словацької Республіки генералом Даніелем Змеко.

Про це йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці Головнокомандувача ЗСУ в четвер, 13 січня, в фейсбуці.

Cторони обговорили практичні питання двостороннього військового співробітництва, зокрема участь у спільних заходах підготовки.

Фото: Facebook/CinCAFU

Також, як зазначив генерал-лейтенант Валерій Залужний, було підписано Меморандум про домовленість між Міністерством оборони України та Міністерством оборони Словацької Республіки щодо надання підтримки МОУ для офіцера зв’язку Збройних сил Словацької Республіки в Багатонаціональній координаційній групі при Багатонаціональному координаційному комітеті з питань військового співробітництва та оборонного реформування.

Читайте також:
Захищатимемо нашу землю до останньої краплі крові, – Залужний про можливе вторгнення РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна