Російський підполковник у Рязані самоліквідувався під час запуску феєрверку. ВІДЕО

У новорічну ніч під Рязанню в Російській Федерації під час запуску феєрверку смертельно травмувався 37-річний чоловік Павло С.

Він виявився підполковником поліції не при виконанні, який прибув з Москви, про що стало відомо 1 січня, пишуть “Известия”.

Інцидент стався в ніч із п’ятниці на суботу о 00:50 у селі Федорівське Захарівського району. Чоловік отримав смертельну травму голови під час запуску феєрверку.

За фактом події слідче управління проводить перевірку. Встановлено, що Павло С. приїхав на новорічні свята у гості до знайомих. У загиблого залишився дев’ятирічний син.

Російське видання наголошує, що в Нижегородській області 1 січня п’ятеро людей постраждали від використання піротехніки на Новий рік, трьом знадобилася госпіталізація. Зокрема, 43-річний чоловік отримав опік кисті руки бенгальським вогнем.
У Москві необережне поводження з піротехнікою в новорічну ніч призвело до травм та госпіталізації щонайменше 10 людей. Стан постраждалих оцінюється як задовільний або середньої тяжкості.

Читайте також:
Завчасне святкування: у Томську спалили феєрверки разом із гіпермаркетом. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна