“Дебилы, как вы можете осматривать авто?”: нардеп Галушко облаяв поліцейських, які зупинили його водія за порушення. ВІДЕО

Народний депутат від “Слуги народу” Микола Галушко нецензурно лаявся та ображав поліцейських, які зупинили за порушення ПДР водія і авто, що возить цього “слугу народу”.

Про це в середу, 22 грудня, інформує “Українська правда”.

Зазначається, що подія трапилася торік, а відео журналістам надали правоохоронці.

Інцидент стався 18 грудня 2020 року. Поліцейські зупинили авто в центрі Києва за порушення правил дорожнього руху – перетин подвійної смуги – приблизно о 4 ранку.

Нардеп Галушко приїхав “рятувати” свого водія і довго із матюками пояснював правоохоронцям, що це – авто народного депутата і вони, мовляв, не мали права його зупиняти.

Поліцейські зауважили: на автомобілі не написано, що воно належить нардепу і наголосили, що народні обранці не мають дипломатичного імунітету.

На відео Галушко звинувачує правоохоронців у провокації, скаржиться, що його “висмикнули з-за столу”, і обзиває поліцейських “дебілами”.

Під час розмови з’ясовується (підтверджено декларацією нардепа, – “Н”), що ця Toyota Land Cruiser перебуває у власності матері депутата.

Прикметно, 42-річний “слуга народу” Галушко – член комітету з правоохоронної діяльності, випускник Національної академії внутрішніх справ.

Читайте також:
МВС не проводило спецперевірку Гогілашвілі перед призначенням на посаду заступника міністра

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна