У Гогілашвілі є орден “За заслуги” III ступеня

У жовтні 2020 року президент України Володимир Зеленський нагородив тодішьного заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі орденом “За заслуги” III ступеня.

Відповідний указ №478/2020 опублікований на сайті глави держави.

“За самовідданість і високий професіоналізм, виявлені у справі боротьби зі злочинністю, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові постановляю нагородити орденом “За заслуги” III ступеня Гогілашвілі Олександра Генріховича — заступника міністра внутрішніх справ України”, – йдеться в документі.

Як відомо, згідно з розпорядженням Кабміну № 238-р, Гогілашвілі було призначено заступником міністра внутрішніх справ України 11 березня 2020 року. А вже через пів року, у жовтні, президент Зеленський вручив Гогілашвілі державну нагороду.

Як повідомляла “Новинарня“, 11 грудня стало відомо, що заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі у грубій формі відповідав правоохоронцям, які зупинили його для перевірки документів на в’їзді в Донецьку область. Відео інциденту з нецензурною лайкою зібрало тисячі переглядів у YouTube.
Як відомо, Гогілашвілі – чоловік помічниці президента України Марії Левченко, у нього підтвердили російське громадянство.
13 грудня уряд звільнив Гогілашвілі з посади заступника глави МВС.

Читайте також:
Соцмережі – про хама-заступника глави МВС Гогілашвілі: громадянство РФ, помічник Валуєва, фіктивна освіта, кришування “антинаркотичних центрів”, посада по квоті секретарки президента

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна