Україна і НАТО продовжують співпрацю в рамках програми “Партнерство заради миру”

Кабінет Міністрів схвалив проєкт оновленого Меморандуму про домовленість між урядом України та Організацією НАТО із зв’язку та інформації стосовно співробітництва з питань консультацій, управління, зв’язку, розвідки, спостереження та рекогносцировки (С4) у рамках програми Альянсу “Партнерство заради миру“.

Про це інформує пресслужба Міністерства оборони України.

Очільник МОУ Олексій Резніков зазначив, що оновлений Меморандум про домовленість регулює низку положень щодо продовження співробітництва з питань С4 та підписання в подальшому технічних угод для виконання Меморандуму.

“Угода має на меті покращення взаємосумісності між Міністерством оборони України та Північноатлантичним альянсом з огляду на необхідність досягнення одного із першочергових пріоритетів нашої держави – посилення співробітництва із НАТО. А її нова редакція передбачає підтримку впровадження сучасних інформаційних технологій та сервісів у системі управління військами Збройних сил України”, – додав Резніков.

Читайте також:
Двері поки зачинені, – Кулеба про приєднання України до НАТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна