Суд арештував антивакцинатора Стахіва із заставою в один мільйон

Галицький районний суд Львова заарештував лідера “антивакцинаторів” Остапа Стахіва на 2 місяці з правом внесення застави розміром майже 1 мільйон гривень.

Таке рішення суд ухвалив у четвер, 18 листопада, передає видання “ВВС Україна”.

Суддя Олег Юрків повністю задовольнив клопотання прокурорів заарештувати скандально відомого блогера до 16 січня 2022 року із правом внесення застави на суму 998 тисяч гривень.

У разі внесення застави “антивакцинатор” все одно буде зобов’язаний не покидати межі міста Львова без згоди слідчих поліції.

36-річному Стахіву інкримінують повалення конституційного ладу України. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Як писала Новинарня“, 16 листопада співробітники Служби безпеки України прийшли з обшуками до відомого львівського антивакцинатора Остапа Стахіва.
Того ж дня СБУ відрапортувала, що оголосила підозру в спробі захоплення влади “антивакцинаторам”, яких курували з Росії. Йдеться про Стахіва та Михайла Милостивого.

Читайте також:
Акції активакцинаторів в Україні підштовхує проросійський політик із Молдови Валько

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна