Кива здав нагородну зброю

Нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива здав нагородну зброю.

Про це в повідомляє в четвер, 18 листопада, Нацполіція.

Зазначається, що Кива здав два нагородні пістолети — Glock-19 та АПС та дозволи на їх зберігання працівникам підрозділу контролю за обігом зброї ГУНП у Києві.

“На підставі зазначеного наказу Міністра внутрішніх справ України був складений висновок про анулювання дозволів Іллі Киви на право зберігання та носіння нагородної зброї, затверджений Головою Національної поліції України”, – йдеться в повідомленні.

16 листопада міністр внутрішніх справ Денис Монастирський підписав указ та позбавив народного депутата від ОПЗЖ Іллю Киву права на нагородну зброю через “негідну поведінку”

Нагадаємо, 15 жовтня скандальний народний депутат від проросійської партії “Опозиційна платформа – За життя” Ілля Кива на річницю вбивства Степана Бандери проголосив себе “лідером антифашистського руху” і в публічному місці випустив у повітря кілька черг із автоматичної зброї, якою заборонено володіти цивільним особам.
26 жовтня стало відомо, що за цим фактом було відкрито кримінальне провадження.

Читайте також:
Силовики прийшли з обшуком до нардепа Киви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна