У Харкові оголосили підозру водієві, що збив дітей на переході

У Харкові водієві Дмитру Лисенку, який у стані наркотичного сп’яніння наїхав на двох дітей, повідомили про підозру.

Про це в п’ятницю, 12 листопада, інформує пресслужба офісу генпрокурора.

“34-річному чоловіку повідомлено про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння”, – йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 11 листопада водій під час перетину перехрестя проспекту Науки та вулиці Тобольської у Харкові порушив правила безпеки дорожнього руху.

Він проїхав на червоний сигнал світлофора та здійснив наїзд на 13-річних хлопчика та дівчинку, які рухалися по регульованому пішохідному переходу на зелений для них сигнал світлофора.

Медичним висновком встановлено, що чоловік під час дорожньо-транспортної пригоди перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Як інформувала “Новинарня“, 11 листопада в Харкові Микола Лисенко на Toyota Land Cruiser збив двох дітей, які переходили дорогу на зелене світло по “зебрі” пішохідного переходу.
У 2020 році він розшукувався правоохоронцями за крадіжку. Під час розслідування спливли “справи” Лисенка з наркотиками.
5 травня 2021 року Дзержинський районний суд Харкова засудив Дмитра Лисенка до трьох років позбавлення волі з випробувальним строком на один рік.

Читайте також:
У Харкові – друга смертельна ДТП з Infiniti

У Харкові 16-річному підозрюваному в смертельному ДТП обрали запобіжний захід

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна