ООС: дев’ять обстрілів за добу, важкі артнальоти під Зайцевим, ЗСУ – без втрат

Протягом минулої доби, 4 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано дев’ять порушень режиму припинення вогню, чотири з яких – із застосовуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Як передає “Новинарня“, про це повідомив пресцентр командування операції Об’єднаних сил.

Біля МАР’ЇНКИ ворог двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

По наших позиціях в напрямку ЗАЙЦЕВОГО ворожі війська вели вогонь двічі, застосовуючи гранатомети різних систем, міномети калібру 120 мм, а також артилерію калібру 152 мм.

У напрямку ПОПАСНОЇ противник вчинив обстріл з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі населеного пункту МАЙОРСЬК окупанти вчинили два обстріли з гранатометів різних систем та мінометів калібру 82 мм.

Неподалік НОВОТОШКІВСЬКОГО російські найманці двічі вели вогонь, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю.

“На збройні провокації противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили його припинити обстріли”, – зазначено у зведенні.

Станом на сьому годину ранку, з початку доби 5 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Читайте також:
Російські окупанти обстріляли з артилерії КПВВ “Золоте”. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна