У Сумах правоохоронці розглядають дві версії вбивства активіста “Правого сектора” Іваніни

У місті Суми правоохоронці розглядають дві версії вбивства громадського активіста, члена “Правого сектора” Олександра Іваніни. Йдеться про замовне вбивство та вбивство, скоєне на ґрунті неприязних стосунків.

Про це в четвер, 28 жовтня, інформує департамент комунікацій Нацполіції Сумської області.

Зараз тривають першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин події та особи, причетної до злочину.

“Серед мотивів вчинення злочину розглядається версія вбивства, вчиненого на замовлення у зв’язку із діяльністю потерпілого, та вбивство на ґрунті особистих неприязних стосунків. Тіло направлено до моргу для проведення судово-медичної експертизи з метою встановлення причин смерті”, – йдеться у повідомленні.

Дружина загиблого Іваніни розповіла, що приїхавши додому, вони вийшли з автомобіля і попрямували до будинку. Тоді до них підбіг невідомий і зробив сім-вісім пострілів із вогнепальної зброї.

“Постраждалий зазнав три кульові поранення у спину й одне в грудну клітку. Від чого і помер на місці події”, – повідомили в пресслужбі поліції.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України “Умисне вбивство”.

Читайте також:
Кримінальне прикордоння. Депутати, бандити й агенти Росії на політичній мапі Сумщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна