Київський шпиталь отримав понад три тисячі українських книг

У рамках проєкту “Військо Читає” понад три тисячі екземплярів книг передали до бібліотеки Національного військово-медичного клінічного центру “Головний військовий клінічний госпіталь”, що у Києві.

Про це в понеділок, 25 жовтня, повідомили в пресслужбі Генштабу ЗСУ.

“Тепер військовослужбовці, які перебувають на лікуванні мають змогу читати якісну сучасну літературу українською мовою”, – йдеться в повідомленні.

У ЗС нагадали, що проєкт “Військо Читає” має на меті безкоштовне поповнення бібліотек військових частин України актуальною, якісною, сучасною літературою, а також популяризує читання, як вид дозвілля в ЗС України.
Проєкт надає військовим можливість прочитати сотні світоглядних та професійних книжок. Адже сучасний стан війни, в якому перебуває Україна, ставить підвищені вимоги до свідомості, самосвідомості, мотивації, життєвих установок військовослужбовців.
У рамках вказаного проєкту вже передано майже 25 000 книг до 30 військових підрозділів.

Вже у листопаді 2021 року планується подарувати таку ж літературу в Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Читайте також:
У рамках проєкту “Військо читає” Збройні сили отримають 50 тис. книг

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна