У рамках проєкту “Військо читає” Збройні сили отримають 50 тис. книг

 

У рамках проєкту “Військо читає” протягом 2021 року до військових освітніх закладів та частин Збройних сил України надійде близько 50 тисяч книг.

Про це заявив голова правління громадської організації “Реформація” Владислав Кириченко під час презентації проєкту в Києві спільно з представниками Командування Сил спеціальних операцій.

Мета проєкту – поповнення бібліотек військових частин України і забезпечення військовослужбовців актуальною, якісною, сучасною світоглядною літературою, а також популяризація читання як виду дозвілля в ЗС України, повідомили в пресцентрі ГШ ЗСУ.

29 січня 2021 року Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут в рамках цього проєкту уже отримав понад 600 книжок.

Також днями меценати передали близько 7000 книг до підрозділів Сил спеціальних операцій ЗС України.

Реалізація проєкту триває за сприяння громадської організації “Реформація” та видавництва “Наш Формат”.

Батальйон забезпечення ЗСУ, який вже отримав книги в рамках цього проєкту, показав на фото, про які саме видання йдеться.

Читайте також:
У Києві презентували книгу спогадів військових капеланів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна