Ще дві області переходять до “червоної” карантинної зони

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення встановити червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей із вівторка, 26 жовтня.

Про це повідомив Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у телеграмі.

“Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 26 жовтня 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Рівненської та Миколаївської областей”, – написав Немчінов.

Також комісія вирішила з 26 жовтня застосувати на території Рівненської та Миколаївської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для червоного рівня епідемічної небезпеки.

Нагадаємо, з 15 жовтня Херсонська область перейшла у “червону” зону карантину, з 18 жовтня розпочав діяти червоний рівень епідемічної небезпеки у Запорізькій, Одеській, Донецькій та Дніпропетровській областях, із 23 жовтня – в Сумській.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: понад 23,2 тис. нових хворих за добу, від ускладнень померли 483 людини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.