П’ять областей України – в “червоній” зоні карантину

У понеділок, 18 жовтня, починає діяти червоний рівень епідемічної небезпеки у Запорізькій, Одеській, Донецькій та Дніпропетровській областях.

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у телеграмі.

“15 жовтня відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити: з 00 години 00 хвилин 18 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпропетровської областей”, – написав він.

Також комісія постановила застосувати на території Запорізької, Одеської, Донецької та Дніпропетровської областей обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для червоного рівня епідемічної небезпеки.

Раніше до червоної зони епіднебезпеки перейшла Херсонська область.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: понад 9,5 тис. нових хворих за добу, померли 177 людей

У Львові з 18 жовтня посилюють “карантин”: куди не впустять без вакцинації

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна