Ветеран Остальцев здійснив 10-кілометровий забіг у 30-кілограмовому спорядженні в пам’ять про загиблого побратима

Ветеран і підприємець Леонід Остальцев пробіг марафон у повному спорядженні вагою понад 30 кг в пам’ять про загиблого побратима Олексія “Татара” Буслаєва.

Марафон відбувся в Києві в неділю, 3 жовтня.

Дистанція, яку здолав Остальцев – 10 кілометрів. 

Фото: пресслужба Нової пошти

“Ніколи. Ніколи в своєму житті я не бігав більше 3 км. Ненавиджу біг. Але сьогодні разом із Льохою вальнули 10 км із амуняхою більше 32 кг зверху. Один би ніколи в житті не зміг. Але я був не один. Ми всі памятаємо тебе, Буслаєв. Всі наші. І не наші теж. Дякую тобі і всім, хто з тобою”, – написав на сторінці у ФБ Остальцев.

Старший солдат 30-ї окремої механізованої бригади Олексій Буслаєв зник безвісти 6 лютого 2015 року в районі Дебальцевого під час артилерійського обстрілу. Впізнаний серед загиблих та похований в Києві.
Залишились мати, дружина і двоє дітей – дочка та син.
Указом президента від 23 травня 2015 року “за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, нагороджений орденом “За мужність” III ступеня (посмертно).

Читайте також:
“Тест на людяність”: Остальцев нагодує евакуйованих у Нових Санжарах піцою Veterano

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна