“На відмінно”: Залужний оцінив активну фазу навчань “Об’єднані зусилля”

 

Під час стратегічного командно-штабного навчання “Об’єднані зусилля-2021” відпрацювали управління батальйонно-тактичною групою, що складається з підрозділів Збройних сил України, Великобританії та Швеції, під час виконання завдань у складі протидесантного резерву.

За заключним днем активної фази маневрів на полігоні “Урзуф” спостерігав у четвер, 30 вересня, Головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний разом із Командувачем Стратегічного командування Збройних Сил Великої Британії генералом Патріком Сандерсом.

Було продемонстровано ведення наступу на непідготовлену оборону противника, організація та ведення протидесантної оборони багатонаціональною БТГр.

“Цілі, які були поставлені на цьому етапі, досягнуті. Підсумовуючи навчання в цілому, хочу наголосити, що воно пройшло на відмінно, підрозділи ЗС України, які взяли участь в “Об’єднаних зусиллях – 2021″, довели готовність до виконання завдань за призначенням”, – написав Головнокомандувач на своїй сторінці.

Читайте також:
“Об’єднані зусилля”: ППО відпрацювала захист державних об’єктів від ворожих ракетних ударів та авіанальотів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна