Жодних конфліктів у команді президента Зеленського немає, – Шефір після замаху. ВІДЕО

доповнено

Перший помічник президента Сергій Шефір заявив, що “жодних конфліктів у команді президента немає”.

Як передає “Новинарня“, про це він сказав на брифінгу в Києві у середу, 22 вересня, після замаху на його життя.

“Уже чув декілька ідіотських версій по телевізору (щодо замаху – “Н”). Жодних конфліктів у команді [президента] немає. Це все фейки. У нас команда дружна, злагоджена, йде вперед”, – сказав помічник і соратник Зеленського по “95-му кварталу”.

За його словами, він їхав із давнім особистим водієм на машині “Кварталу 95”, коли несподівано почув постріли. Перед тим погроз не отримував, стеження не помічав.

“Моя думка така: замах був вчинений з метою залякування вищих ешелонів влади. Але треба розуміти, що президент Володимир Олександрович дуже вольова людина, його не залякати, він вибрав свій шлях, народ його підтримує. Дай Бог, справимося зі всім”, – вважає Шефір.

Для замаху на нього самого компаньйон Зеленського не бачить підстав.

“Я не можу пов’язати це з тим, над чим я працюю. Дивіться, чесно кажучи, останні дні ми працюємо над… Я, крім того, агент-продюсер “Студії Квартал 95”, тому працюємо – ось в суботу-неділю буде знімальний концерт. Ніяких таких справ, які б викликали якусь агресію, не вів”, – додав Шефір.

Також із брифінгу стало відомо, що водій Шефіра після стрілянини і поранення прискорився та проїхав до безпечного місця кілька кілометрів на спущеному колесі. Водія вже прооперували, йому нічого не загрожує.

Шефір одразу після замаху зателефонував керівникам правоохоронних органів, вони цю справу “швидко підхопили”.

Як інформувала “Новинарня“, вранці 22 вересня під Києвом, між селами Лісники й Ходосівка, був скоєний замах на першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра. Отримав поранення його водій 1963 р.н. Його госпіталізували. Сам посадовець не постраждав. Камер відеоспостереження на місці події не було.
Відомо, що по “ауді” з Шефіром, яке належить “Студії Квартал 95”, було випущено 18 куль із боку водія. У водія влучили три кулі. Після цього шофер зміг далі вести машину, проїхав кілька кілометрів і припаркувався біля супермаркету.

Сергій Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського, а у травні 2019 року став першим помічником президента. Перед тим він разом із Зеленським працював у “Студії Квартал 95”. На братів Шефірів було переписано бізнес Зеленського.
Нещодавно “Українська правда” писала, що в серпні 2021 року сталася сварка президента Зеленського з його давнім другом Шефіром. Журналісти стверджують, що конфлікт між ними був настільки серйозним, що помічник президента забирав свої речі з офісу і не приходив на Банкову. Надалі Шефір продовжив роботу на посаді першого помічника президента.

Читайте також:
За цим можуть стояти як внутрішні, так і зовнішні сили, – Зеленський про замах на свого помічника Шефіра. ВІДЕО

“Бандерівці – це зло”: батько помічника Зеленського боровся проти УПА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна