“Мені прикро”: Сенцов попросив вибачення за грубі вислови його сестри про Україну

 

Режисер і колишній політв’язень Кремля Олег Сенцов заявив, що його сестра – Наталія Каплан – перебуває в “тяжкому психологічному стані” та попросив вибачення за її грубі висловлювання про Україну.

Про це він написав у фейсбуці у вівторок, 21 вересня.

“Мені прикро, що моїй двоюрідній сестрі Наташі так зараз погано, і на фоні загострення депресії в неї з’явились емоційні пости в фейсбуці. Я прошу вибачення за її різкі слова в бік України. Це дуже гірко. Вдячний Наташі за багаторічну підтримку та прошу з розумінням поставитися до тяжкого психологічного стану, в якому вона перебуває вже тривалий час”, – зазначив Сенцов.

Нагадаємо, напередодні двоюрідна сестра Олега Сенцова Наталія Каплан (Кочнєва), яка отримала українське громадянство у 2019 році, в грубій формі висловилася про Україну та заявила, що збирає валізи і їде додому в Росію.

Читайте також:
Порошенко дав громадянство сестрі Сенцова і екснардепу Держдуми РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна