Командувач Об’єднаних сил ЗСУ зустрівся з представниками Київської асоціації військових аташе

 

У Центральному будинку офіцерів Збройних сил України пройшла зустріч командувача Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва з представниками Київської асоціації військових аташе.

Про це в четвер, 16 вересня, інформує відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних сил ЗС України.

Під час зустрічі генерал-лейтенант Сергій Наєв поінформував представників воєнно-дипломатичного корпусу, що акредитовані в Україні, про стан набуття спроможностей Командуванням, а також про його основні завдання, напрями діяльності та здобутки.

Варто зазначити, що основну увагу міжнародної спільноти було зосереджено на обговоренні питань перспектив розвитку Командування, а саме:

  • запровадження нових принципів і стандартів, які застосовуються у Збройних Силах провідних країн світу,
  • впливу їхньої реалізації на стримування військової агресії.

“Ми надзвичайно зацікавлені в міжнародному військовому співробітництві, оскільки це позитивно впливає на впровадження новітніх підходів у систему підготовки та навчання військовослужбовців за різними напрямами службово-бойової діяльності. Це, у свою чергу, покращує виконання особовим складом покладених завдань”, – наголосив командувач.

Фото: пресслужба командування ОС ЗСУ

Наприкінці заходу генерал-лейтенант Сергій Наєв висловив подяку представникам Київської асоціації військових аташе за ефективну взаємодію та постійну підтримку Збройних сил України.

Читайте також:
Наєв: По всій протяжності держкордону з РФ з небезпека, але загрози російського вторгнення немає

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна