СБУ під час навчань на кордоні з Білоруссю виявила схрон зі зброєю. ФОТО, ВІДЕО

 

Правоохоронці під час антитерористичних навчань у Рівненській області виявили схрон із військовими засобами ураження та вибухівкою.

Про це у вівторок, 14 вересня, інформує пресцентр СБУ.

Арсенал було заховано у лісосмузі поблизу селища Бутове, яке межує з Республікою Білорусь.

“Його вдалося виявити під час однієї із фаз навчань СБУ, а саме – під час відпрацювання прикордонної смуги державного кордону України”, – ідеться в повідомленні.

Спецпризначенці вилучили із тайника дві реактивні протитанкові гранати РПГ-26, вісім ручних гранат РГД-5 із запалами до них, п’ять кілограмів вибухової речовини (попередньо – пластид), два магазини до АК-74 та 170 патронів калібру 5,45 та 7,62.

Вилучені боєприпаси та засоби ураження направлено на проведення вибухо-технічних експертиз.

Схрон СБУ Рівненщина 1 Схрон СБУ Рівненщина 2
<
>

Нагадаємо, поблизу кордону з Республікою Білорусь Служба безпеки України провела антитерористичні навчання. За легендою тренувань, група умовних диверсантів планувала здійснити “підриви” на Рівненській атомній електростанції.

Читайте також:
СБУ провела контрдиверсійні навчання в районі ООС. ВІДЕО

СБУ блокувала потужний канал контрабанди наркотиків в ОРДО. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна