Цибульська звільняється з керівництва Центру стратегічних комунікацій та інформбезпеки

Любов Цибульська звільняється з посади керівниці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП, створеного в березні 2021 року.

Про це вона повідомила в понеділок, 6 вересня, на своїй сторінці у фейсбуці.

“Моя робота в ролі керівниці Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки добігає кінця. Я прийняла це рішення зі спокійним серцем. Це були надзвичайно інтенсивні шість місяців, якими я пишаюсь. Моєю ціллю з самого початку було запустити нову інституцію, зібрати потужну команду, показати, що держава теж може виробляти висококласну експертизу з гібридних загроз. Тепер час передати все напрацьоване нами з Тетяною Карась нашим наступникам – Ігорю Солов’ю як керівнику Центру та Миколі Балабану як його заступнику”, – написала Цибульська.

Вона зазначила, що сама запропонувала ці кандидатури міністрові культури та інформаційної політики Олександру Ткаченку, зрештою він їх погодив.

За словами Цибульської, за пів року їй вдалось створити дорожню карту розвитку центру: в яких напрямках і за якими алгоритмами має працювати інституція.

Також розроблений план проєктів до 2022 року, знайдені на них кошти. Крім того, створили концепцію тренінгів для державних службовців та зробили оцінку потреб серед комунікаційників міністерств; створили брошуру “У випадку надзвичайної ситуації або війни” з перекладами англійською та російською мовами.

За цей час створили бета-версію сайту і почали виробництво власної аналітики. Також команда Центру працює над створенням першого великого міжнародного Форуму зі стратегічних комунікацій у Києві.

За словами Любові Цибульської, Центр чекав на державне фінансування близько п’яти місяців.

“Сама я нікуди не діваюсь. Залишаюсь радницею. Насамперед, з міжнародних комунікацій”, – розповіла Цибульська і додала, що команда Центру складається з дев’яти людей.

Нагадаємо, раніше Любов Цибульська була радницею начальника Генштабу ЗСУ Віктора Муженка та керівницею групи з аналізу гібридних загроз Українського кризового медіа-центру.

Читайте також:
Інформаційна істерія навколо “вбитого дроном” хлопчика може свідчити про підготовку наступу РФ, – Любов Цибульська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна