На півдні України військові провели стрільби із систем “Бук”, “Оса” та С-300. ВІДЕО

 

На одному з полігонів бойової підготовки, розташованому на півдні України, особовий склад зенітно-ракетних підрозділів вдосконалював свої навички з протиповітряної оборони.

Про це в четвер, 2 вересня, інформує відділ зв’язків з громадськістю Командування Об’єднаних сил ЗС України.

“Під час тренування бойові обслуги зенітно-ракетних комплексів “Бук”, “Оса” та С-300 відпрацювали низку завдань із протиповітряного прикриття угрупування військ і важливих об’єктів інфраструктури в режимі, максимально наближеному до бойового”, ‒ зазначив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За його словами, під час практичної фази навчань засоби протиповітряної оборони відпрацювали питання наведення на цілі повітряного противника, підтримку наземних сил, відбиття повітряного нападу умовного противника та прикриття важливих державних об’єктів.

“Навчання мали на меті підвищити злагодженість у роботі бойових розрахунків. Тому в процесі планування тренувань враховувався узагальнений аналіз досвіду проведення бойових дій”, ‒ наголосив генерал-лейтенант Наєв.

За словами командувача Об’єднаних сил Збройних сил України, мета тренування досягнута, а військовослужбовці, що брали участь у тренуванні, з поставленими завданнями успішно впоралися.

Читайте також:
На Полтавщині у бригаді тактичної авіації пройшло командно-штабне тренування. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна