На Полтавщині у бригаді тактичної авіації пройшло командно-штабне тренування. ФОТО

 

На Полтавщині в Миргородській бригаді тактичної авіації повітряного командування “Центр” завершилось двоступеневе командно-штабне тренування під керівництвом командира частини, яке проходило у декілька етапів із залученням особового складу управління військової частини та основних підрозділів з виконанням практичних дій.

Про це інформує пресслужба Миргородської бригади тактичної авіації в понеділок, 30 серпня.

Військові льотчики відпрацювали бойове застосування по наземних цілях на авіаційному полігоні.

Зокрема, військовослужбовці бригади залучались до забезпечення практичних дій під час командно-штабного навчання зенітного ракетного полку.

831 бригада тренування 1 831 бригада тренування 3 831 бригада тренування 4 831 бригада тренування 5 831 бригада тренування 6 831 бригада тренування 7
<
>
Фото: пресслужба Миргородської бригади тактичної авіації

Дані тренування націлені на підвищення рівня навченості та практичного вдосконалення, планування та управління частиною та підрозділами під час підготовки і ведення бойових дій відповідно до стандартів НАТО.

Читайте також:
На честь ювілею Незалежності на Дніпровщині влаштували “Гопак на землі та в небі”. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна