406-та артбригада показала, як готувалася до параду військ із “Нептунами”. ФОТО

 

406-та окрема артилерійська бригада імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова Командування морської піхоти ВМС ЗС України показала ефектні світлини з береговим ракетним комплексом “Нептун” з підготовки до параду військ з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Фото опублікувала пресслужба військової частини у четвер, 26 серпня.

“Військовий парад 2021 року став перлиною святкування тридцятиріччя відновлення незалежності нашої держави. Чого тут тільки не було: парадні розрахунки підрозділів сил і безпеки, різноманітна техніка та озброєння, в т.ч. літальна техніка, які викликали у глядачів феєрверки емоцій. Через надмірний інформаційний потік, окремі події виявилися поза увагою. Враховуючи ці обставини, хочемо поділитись деякими яскравими моментами з підготовки бригади до святкових заходів”, – йдеться в дописі бригади.

Цей же допис проілюстрований відповідними світлинами техніки:

Підкреслимо, що саме офіцери 406-ої окремої артилерійської бригади зараховані до новоствореного берегового ракетного дивізіону.
15 березня окремий береговий ракетний дивізіон артилерійської бригади отримав на озброєння перший навчально-бойовий комплект протикорабельного берегового ракетного комплексу “Нептун”.
Особовий склад офіцерів берегового ракетного дивізіону, який проходить службу на цьому комплексі, готувався вже під час розробки “Нептуна” і брав участь у державних випробуваннях цього зразка військової техніки.

Читайте також:
“Нептун”, Bayraktar, “Мрія” і багато красивих людей: у Києві провели першу репетицію параду військ. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна