Так будував, що сам постраждав: стало відомо, на чий “Лексус” упав 70-метровий флагшток у Херсоні

 

У п’ятницю, 20 серпня, у Херсоні 70-метровий флагшток упав на “Лексус” заступника директора департаменту розвитку територій – начальника управління будівництва і фінансового забезпечення Херсонської обласної державної адміністрації Віталія Караваєва.

Про це написав у фейсбуці журналіст Єгор Чечеринда.

“Ще трохи про власника “Лексуса”, на який впав флагшток в Херсоні. Місцеві активісти повідомляють, що знищене елітне авто належить чиновнику Херсонської облдержадміністрації Віталію Караваєву, який займає скромну посаду заступника директора Департаменту розвитку територій, начальника управління будівництва і фінансового забезпечення Херсонської обласної державної адміністрації з не менш скромним окладом. (…) саме Караваєв є куратором від голови ХОДА Сергія Козиря всього капітального будівництва області, що відбувається за кошти держбюджету”, – зазначив він.

Фото: “Міст”

Водночас цей автомобіль не зафіксований у декларації Віталія Караваєва.

Згодом у поліції повідомили, під час “моніторингу херсонських груп в соціальних мережах поліцейські виявили фотоматеріали, що флагштоком був пошкоджений невідомий автомобіль, який на час огляду місця події там був відсутній”.

Правоохоронці зазначили, що власник авто вже встановлений, проте “жодних звернень від нього до поліції не надходило”.

Нагадаємо, вранці 20 серпня під час монтажу на автомобіль впав 70-метровий флагшток, що встановлювали до Дня Незалежності в Херсоні. Ніхто внаслідок цієї події не постраждав.

Читайте також:
Активісти демонтували пам’ятник “першим комсомольцям” Херсонщини

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна