Міноборони показало нове взуття для військовослужбовиць на параді

 

Міністерство оборони України показало нові моделі взуття для військовослужбовиць, які братимуть участь у військовому параді до 30-річчя Незалежності України.

Як передає “Новинарня“, фотографії курсанток Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, що представлятимуть жіночу “коробку” на параді, у новому зручному взутті та церемоніальній формі опублікувала пресслужба МОУ у середу, 11 серпня.

Допис супроводжують теги #13днів_до_параду та #ВІКНУ.

Жінки парад взуття 1 Жінки парад взуття 2
<
>
Фото: пресслужба Міноборони України

У коментарі “Новинарні” пресцентр МОУ підтвердив: це – нова модель взуття, в якому крокуватимуть військовослужбовиці на параді 24 серпня.

Нагадаємо, що місяць тому міністр оборони України Андрій Тарану заявив, що у відомстві розробили новий зразок туфель до параду військовослужбовиць до Дня Незалежності.

Нове взуття має шнурки, що дозволяє враховувати різну повноту стопи, і набагато нижчі підбори.

Як писала “Новинарня“, 2 липня міністр оборони Андрій Таран, тодішні головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Руслан Хомчак, командувач Сухопутних військ Олександр Сирський та інші військові посадовці зустрілися з курсантками Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка, які представлятимуть жіночу коробку на параді військ.
Через 10-15 хв після публікації цього відео воно зникло зі фейсбук-сторінки оборонного відомства України.

Під час цієї зустрічі також з’ясувалося, що 99% курсанток з жіночої “коробки” на параді військ хочуть іти в парадній формі, а не польовій.

Читайте також:
Парад військ: Міноборони показало репетицію жіночої “коробки” й отримало порцію критики. ФОТО

У Міноборони розказали, скільки коштує пара скандального жіночого взуття для військового параду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна