Україна відправила в Литву дріт для охорони кордонів від напливу мігрантів

 

Україна відправила Литовській Республіці гуманітарну допомогу для посилення охорони кордонів від нелегальних мігрантів.

Про це інформує пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

“Більше 38 тонн гуманітарного вантажу відправилися сьогодні, 12 серпня, із України до Литви. Це перший етап допомоги з трьох, яку Україна направляє відповідно до указу президента Володимира Зеленського та розпорядження Кабінету Міністрів”, – ідеться в повідомленні.

“Вантаж супроводжує група співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій, які мають передати його представникам Служби охорони державного кордону при Міністерстві внутрішніх справ Литовської Республіки”, – інформують в ДСНС.

Нагадаємо, наприкінці липня Литовська Республіка звернулася до України з проханням надати гуманітарну допомогу у вигляді колючого дроту, щоби зміцнити кордон через критичне зростання кількості нелегальних мігрантів, які потрапляють у цю державу з території Білорусі.

Читайте також:
МВС Литви: Авто білоруських прикордонників супроводжувало мігрантів до кордону Євросоюзу. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна